Uitrusting

Naast het aas en de andere materialen is ook de uitrusting van groot belang. Omdat wij meestal overnachten tijdens onze sessies hebben we daarom het nodige geinvesteerd in een goede uitrusting.

Foudralen

 

 

 

 

 

 


Onthaakmat


Paraplu
Onze Paraplu beschermt ons tegen weer en wind en biedt ons daarom de mogelijkheid ook bij slecht weer te vissen. Zoals je kunt zien is de Paraplu uitgerust met flappen aan de zijkant, daarnaast kan hij aan de achter- en zijkanten worden vastgezet met haringen. Ook zijn er nog diverse uitbreidingen mogelijk, zoals een grondzijl, overwrap en overnighter.

    

Stoelen
Lange tijd heb ik op een simpele klapstoel gezeten, buiten het feit dat deze wit was en dus enorm opviel aan de waterkant zat hij ook niet erg comfortabel. Reden genoeg om net als Maarten (zie de stoel op de foto van de paraplu) een knappe stoel te kopen.

Rotpods

    

Tassen
Volgt..

Tent
Wanneer we overnachten tijdens één van onze sessies doen we dat in onderstaande tent. In het verleden hebben we gebruik gemaakt van twee tenten, één om te slapen en één voor het materiaal. Beide tenten waren bedoelt voor overnachtingen tijdens de zomer en in de herfst dan ook erg koud om in te slapen. Dat was dan ook de reden waarom we besloten om een stevigere en warmere tent te kopen. Onze nieuwe tent is voorzien van een losse binnen- en buitentent, daarnaast is het grondzijl afritsbaar en daarom gemakkelijk schoon te maken na een sessie. De slaapcabine wordt door zowel een muggennet als een normale flap gescheiden van het voorste gedeelte. Daarin kun je je laarsen of schoenen kwijt en zodoende de slaapcabine schoon houden.

     

Voerboot
Hier komt informatie over onze pas aangekochte voerboot.

 

swingers

 

 

beet melders

 

 

Team Carp-Fishing.nl

Via deze Blog willen wij, Gert-Jan, Maarten, Mick en Robbert de foto`s en verhalen van onze sessies met u delen.

Team Carp-Fishing.nl Sweater

Archief

HSV Obdam en omstreken

Wij zijn aangesloten bij
HSV Obdam en omstreken.