De eerste zelfgemaakte boilie (deel 3)

by Robbert de Block 4. mei 2010 02:47

Afgelopen zaterdag hebben we wederom een aantal kilo boilies gemaakt. Na onze eerste ervaringen met het zelf draaien van de deegworsten de vorige keer, hebben we besloten om toch een Boiliegun aan te schaffen om het productieproces wat te versnellen. Het was even proberen voor dat we de juiste manier gevonden hadden om de boiliemix het soepelst door de gun te laten gaan, maar uiteindelijk is dit gelukt en hebben we 5 kilo boilies kunnen maken in iets meer dan een uur tijd. Een behoorlijke tijdwinst tov de vorige keer en daarbij ook 2 kilo meer boilies.

Maarten heeft afgelopen week een nieuwe vrieskast in gebruik genomen en daar twee lades in vrij gehouden voor de boilies.

Maandagavond zijn Maarten en ik naar mogelijke nieuwe visstekken gaan kijken, we hebben een mooie locatie gevonden. Deze week zullen we daar om de dag blijven voeren en a.s. zaterdag willen we (mits het weer mee zit) onze eerste sessie van het jaar met onze zelfgemaakte boilies gaan houden. Het plan was om afgelopen weekend al te beginnen op onze vertrouwde stek bij de Weel in Obdam. Helaas zat het weer niet mee en hebben we het afgeblazen.


Onze nieuwe boiliegun.

Tags:

Nieuws

Reacties zijn gesloten

Team Carp-Fishing.nl

Via deze Blog willen wij, Gert-Jan, Maarten, Mick en Robbert de foto`s en verhalen van onze sessies met u delen.

Team Carp-Fishing.nl Sweater

Archief

HSV Obdam en omstreken

Wij zijn aangesloten bij
HSV Obdam en omstreken.